Careers

Allround operator
Automotive

Wij zijn op zoek naar iemand die graag de techniek in wil en het vak als Operator wil leren. Je wordt natuurlijk niet in het diepe gegooid maar krijgt een gedegen inwerktraject aangeboden. Als eerste leer je om veilig te werken naast de basiskennis over een van de machines bij een van de productielijnen. Je leert hoe je een machine datgene laat doen wat nodig is om vlot en zonder fouten te produceren. Je leert daarbij ook waarom je bepaalde handelingen doet en zo krijg je steeds meer feeling bij ‘jouw’ machine. Wanneer de machine, om wat voor reden dan ook, minder goed loopt dan schakel je je collega van de technische dienst in. Kleine storingen leer je vervolgens zelf oplossen.

Lijkt het jou leuk om in de techniek te werken? En heb je hier een goede motivatie voor? Zie jij jezelf al helemaal als Operator werken? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

 • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek;
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen door het volgen van een opleiding tot Operator;
 • Je bent een gedreven persoon, je zit niet graag stil en je bent nieuwsgierig.

Wanneer je bij ons komt werken, start je in een flitsend nieuwe, pas gerenoveerde, moderne open en transparante werkomgeving. Onze cultuur kenmerkt zich door open, directe en informele communicatie en samenwerking. Er zijn korte lijnen en dus veel ruimte om echt iets te kunnen betekenen.

 • Afwisselend werk in een dynamische omgeving met veel doorgroeimogelijkheden;
 • Je maakt deel uit van een enthousiast team waar de omgeving informeel en gezellig is;
 • Goed salaris op basis van je ervaringsniveau;
 • 28 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en verschillende (door Kemetyl betaalde) collectieve verzekeringen;
 • ​De functie is voor 40 uur in de week, en in de drukke periodes wordt er in een 2 ploegendienst.

Interesse?

Reageer nu!

  Safety Data Sheet

  Here you can find the SDS’s for Dutch private label products. For our other products, we would like to refer you to the country-specific websites.

  Enter a minimum of 13 characters.